remedii-animale remedii-animale

REMEDIILE ANIMALE

V-ați întrebat vreodată cum arată viața privită prin ochii unui animal? Trăiești într-o lume ostilă, plină de pericole la tot pasul. Oricând poate apărea cineva care vrea să te mănânce, să îți ia femela, să îți ucidă puii, sau un vânător de duminică, care vrea să împuște și el ceva, să se distreze. O lume în care ucizi sau ești ucis. Ucizi ca să mănânci, ucizi ca să trăiești. Ești tu împotriva cuiva. Viața ta oscilează între hrană și împerechere.
Persoanele care au nevoie de remedii homeopate extrase din animale sunt persoane care mereu se simt atacate. Mereu cineva este de vină pentru tot ce li se întâmplă. Șeful, soacra, prietenii sau vecinii, cineva are ceva cu ei. Pot fi agresivi sau excesiv de speriați. Pot fi dominanți sau dominați. Uneori sunt singuratici, alteori au nevoie de un grup ca să se simtă bine. Pot fi foarte atașați de familie(ex. remediile din mamifere). În general sunt mai pasionali decât alte remedii, la ei sexualitatea emană prin toți porii, ca la un animal în timpul rutului. De obicei se îmbracă în culori vii, ca un animal care vrea să iasă în evidență în timpul împerecherii. Le plac poveștile, bârfele, interacțiunile sociale.
De multe ori sunt ușor de recunoscut. Nu vi se întâmplă să vă spuneți, când priviți pe cineva: ”Tipa aia arată ca o panteră”, ”E singuratic ca un lup”, ”E liber ca o pasăre” și multe alte remarci de genul ăsta? Când îi priviți sau stați de vorbă cu ei, energia lor vă sugerează un animal. E important ca, atunci când mergeți la homeopat, să nu vă ascundeți. Să vă lăsați instinctele să iasă la suprafață. Subconștientul. Sunt sute de remedii din animale, iar medicul trebuie să aleagă unul singur. Prin urmare, când sunteți în fața homeopatului și vă vine să vă pisiciți, să vă enervați pe cineva, să vă mișcați mâinile ca pe niște aripi, nu vă sfiiți, faceți-o. Orice energie care apare în voi spontan vă duce mai aproape de remediul corect. Fiți voi înșivă și veți avea de câștigat. Ținem aproape!!